Aktuellt Om oss Produkter Broschyrer Service Case stories Processcheman Personal Events Integritetspolicy Lediga jobb
header_bottom

Innovativ vatten- och avloppsrening

LIA praktik på marknadsavdelningen

Sök

Kontakt

Hydropress HUBER AB
Heljesvägen 4

Box 125

437 22 Lindome

 

icon.tel  031-99 64 60

Växel öppen: 
Må-To 8:00 - 16:30
Fr 8:00 - 15:00

info@hubersverige.se

service@hubersverige.se

reservdelar@hubersverige.se

Norge

www.huber.no

Finland

www.huber.fi

Klicka här för att anmäla
dig till vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png     

Är du intresserad av att praktisera på marknadsavdelningen hos oss på HUBER?

Vi på HUBER jobbar med produkter, tekniska lösningar och maskiner för vattenrening, energieffektivisering och säkra dricksvattenapplikationer inom kommun och industri.

HUBER koncernen är en föregångare inom vattenreningstekniken och kan idag erbjuda en både avancerad och väl beprövad vattenreningsteknik till kommuner och industrier världen över. HUBER arbetar vidare uteslutande med produkter i rostfritt stål. Den konsoliderade omsättningen för HUBER koncernen i sin helhet uppgår till ca 165 miljoner Euro och det totala antalet anställda i Tyskland inklusive hos de 24 utländska dotterbolagen är ca 1 100 stycken.

HUBER levererar utrustning inom flera olika områden. Vi har utrustning inom alla olika steg i reningsprocessen såsom intagssilar/galler, sandtvättar, slamhantering och externslammottagning.

På marknadsavdelningen arbetar vi med marknadsföringen av HUBER mot kunder i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar med hemsidan, sociala medier, nyhetsbrev, mässor, statistik, marknadskartläggning, broschyrer och annan dokumentation. Det mesta vi gör sker digitalt. Vi agerar även som stöd till vår nordiska säljorganisation i diverse saker.

Som LIA praktikant kommer du att få vara med i det dagliga arbetet på marknadsavdelningen och använda de kunskaper du lärt dig i skolan i praktiken. Vi på HUBER har en väl avgränsad målgrupp (kommunerna) som vi vill nå genom mer digital marknadsföring och arbetar med att utveckla detta. Vårt kontor ligger i Lindome (strax utanför Göteborg).

Välkommen med din ansökan om LIA praktik hos oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV och ett personligt brev.

Ansökan mailas till: mariana.jantunen@hubersverige.se

vid frågor ring Mariana på tel. 070 396 4662.

© Copyright - Hydropress HUBER AB