Integritetspolicy

Aktuellt Om oss Produkter Broschyrer Service Case stories Processcheman Personal Events Integritetspolicy Lediga jobb
header_bottom

Innovativ vatten- och avloppsrening

Sök

Kontakt

Hydropress HUBER AB
Heljesvägen 4

Box 125

437 22 Lindome

 

icon.tel  031-99 64 60

Växel öppen: 
Må-To 8:00 - 16:30
Fr 8:00 - 15:00

info@hubersverige.se

service@hubersverige.se

reservdelar@hubersverige.se

Norge

www.huber.no

Finland

www.huber.fi

Klicka här för att anmäla
dig till vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png     

Integritetspolicy

Förpliktelse för att hantera data i överensstämmelse med Art 13

Vi tar integritet på allvar

Skyddet av din integritet när dina personuppgifter behandlas är viktigt för oss. När du besöker vår webbplats lagrar vår webbserver IP-adressen till din internetleverantör, den webbplats du besöker oss från, de webbplatser du besöker, datumet och varaktigheten för besöket. Denna information krävs för att säkerställa den nödvändiga tekniska överföringen mellan webbplatser och säker serverdrift. Det sker ingen fortsatt analys och behandling av dessa data.

Om du skickar data till oss via ett formulär för förfrågan kommer dessa data lagras som en del av säkerhetskopian på våra servrar. Dina data kommer vara användas för att behandla din förfrågan. Dina data behandlas konfidentiellt. Vi skickar inte några data vidare till tredje part.

Ansvarigt företag:

Hydropress HUBER AB

Heljesvägen 4

Box 125

437 22 Lindome

icon.tel  031-99 64 60

Personuppgifter

Personuppgifter är uppgifter om dig. Detta inkluderar ditt namn, din adress och din e-postadress. Du behöver inte ange någon personlig information för att besöka vår webbplats. I vissa fall kan vi behöva ditt namn och adress så att vi kan ge dig korrekt information om våra produkter och tjänster, och/eller svara på din begäran eller förfrågan.  Vi kommer informera dig i sådana fall och dessutom kommer vi bara att lagra den data som du har skickat till oss automatiskt eller frivilligt.

Vi samlar bara in data som behövs för att tillhandahålla våra tjänster. Vi kan be dig om mer uppgifter, vilka är frivilliga. När vi behandlar personuppgifter gör vi det för att tillhandahålla dig våra tjänster.

Automatiskt lagrade icke-personliga uppgifter

När du besöker vår webbplats lagrar vi vissa information av administrativa och tekniska skäl. Dessa är: typ och version av den webbläsare som används, datum och tid för åtkomst, samt IP-adressen.

Denna data anonymiseras och används enbart för statistiska syften och för att förbättra våra onlinetjänster. Den anonymiserade data lagras separat från personuppgifter på säkra system och kan inte kopplas till enskilda personer. Detta innebär att dina personuppgifter är skyddad vid alla tidpunkter.

Cookies

När du besöker vår webbplats kan vi lagra information på din dator i form av cookies. Cookies är små filer som överförs från en internetserver till din webbläsare och lagras på dess hårddisk. Endast IP-adressen lagras här, inga personuppgifter. Denna information, som lagras i cookie-filerna, låter dig automatiskt läsa av den nästa gång du besöker vår webbplats, vilket gör det lättare för dig att använda den.

Du kan även besöka vår webbplats utan att acceptera cookies. Om du inte vill att din dator ska kännas igen nästa gång du besöker den kan du även avböja att använda cookies genom att ändra inställningen i din webbläsare till att ”avböja cookies”. Tillvägagångssättet kan hittas i användarinstruktionerna för respektive webbläsare. Om du avböjer användningen av cookies kommer detta dock att leda till begränsningar i hur vissa delar av våra webbplatser fungerar.

Insticksprogram för sociala medier

Vår webbplats använder så kallade ”sociala insticksprogram”. För tillfället är dessa insticksprogram från tjänsterna Facebook, Twitter och LinkedIn. Genom dessa insticksprogram skickas data, inklusive personuppgifter, till de amerikanska tjänsteleverantörerna och kan användas av dem. För att förebygga detta använder vi en så kallad tvåklickslösning. Detta säkerställer att inga personuppgifter skickas till leverantörerna av dessa tjänster när du besöker våra sidor. Vi samlar inte in några personuppgifter med de sociala insticksprogrammen eller deras användning. Endast när du aktivt klickar på något av de sociala insticksprogrammen kan data överföras till tjänsteleverantören och lagras där.

Användning av YouTube

Vi använder YouTube för att bädda in videoklipp. Likt de flesta webbplatser använder YouTube cookies för att samla in information om besökare på sin webbplats och fortsätter att ansluta till Google DoubleClick-nätverket. Våra videor är därför inbäddade i läge för utökad integritet, vilket inte skickar vidare information om besökarna till YouTube när du besöker våra webbplatser. Endast när du startar en video kan detta utlösa ytterligare databehandling. Vi har inget inflytande över det. För mer information om integritet på YouTube, se deras integritetspolicy på: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Användning av webbanalystjänsten Kundgenerator

Spårning av ditt besök i Kundgenerator.

Ditt besök kommer att spåras med Kundgenerator när du surfar på vår sajt. Din IP-adress kommer att lagras tillsammans med vilken källa eller annan sida du kommer ifrån, de sidor du besöker på vår sajt samt hur länge du besöker varje sida. Vi kommer även göra uppslag på din IP-adress för att se vem som äger den.

Hydropress HUBER AB använder denna information för att bättre förstå hur besökare navigerar på vår sida och för att följa upp kampanjer.

Vi lämnar inte ut denna information till tredje part utan ditt medgivande.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust, förstöring, manipulering och obehörig åtkomst. Alla våra anställda samt tjänsteleverantörer som arbetar för oss är förpliktigade att efterleva de relevanta dataskyddslagarna.

Närhelst vi samlar in och behandlar personuppgifter kommer den att krypteras innan den överförs. Detta innebär att dina uppgifter inte kan missbrukas av tredje part. Vår säkerhet är föremål för fortlöpande granskning och förbättring och vårt integritetsmeddelande uppdateras för att avspegla de senaste kraven och teknikerna som används.

Din rätt att komma åt och invända mot information

Kontakta oss när du vill om du vill få reda på vilka personuppgifter vi lagrar om dig. Dessutom kan du när som helst dra tillbaka ditt medgivande för att vi ska få samla in och behandla dina personuppgifter. I båda fallen ber vi dig kontakta oss direkt.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra vår integritetspolicy vid behov. En uppdaterad kopia av denna policy kommer alltid att finnas på vår webbplats.

 
Mer information om integritetsfrågor finns tillgängliga från vår dataskyddsansvarige:

   Mr. Christian Volkmer
   Projekt 29 GmbH & Co.
KG
   Trothengasse 5
   93047 Regensburg
   Tyskland
   +49 941 29 86 93 0
   +49 941 29 86 93 16
  
anfragen @projekt29 .de
  
www.projekt29.de

© Copyright - Hydropress HUBER AB