Industriell avloppsvattenbehandling

Aktuellt Om oss Produkter Broschyrer m.m. Service Case stories Processcheman Personal Events Lediga jobb  
header_bottom

Innovativ vatten- och avloppsrening

Sök

Kontakt

Hydropress HUBER AB
Heljesvägen 4

Box 125

437 22 Lindome

 

icon.tel  031-99 64 60

Växel öppen: 
Må-To 8:00 - 16:30
Fr 8:00 - 15:00

info@hubersverige.se

service@hubersverige.se

reservdelar@hubersverige.se

Norge

www.huber.no

Finland

www.huber.fi

Klicka här för att anmäla
dig till vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png     

Industriell avloppsvattenbehandling

Du tjänar dina pengar på tillverkning och försäljning av dina egna produker. Även om behandling av avloppsvatten och slam inte är stommen i din verksamhet, är säkerligen miljömedvetenhet

en del av din affärsidé.

 

Därför letar du kanske efter en samarbetspartner som tillsammans med dig kan utveckla och implementera ekonomiskt förnuftiga avloppsvatten- och avfallsbehandlingskoncept.

 

HUBER är en av ett fåtal leverantörer i världen, som inte bara levererar utrustning för behandling av avlopps- och processvatten, utan också för slambehandling. Vi kan skapa hela processer med våra HUBER-maskiner och system, med andra ord:

Vi erbjuder kompletta system och tar på oss det processtekniska ansvaret för dessa system.

 

Avloppsvattenbehandling är emellertid inte tillräckligt. Nästa steg att ta är att “Close the loop!”. Behandlingen av sedimenterat avlopsvatten till processvatten av hög kvalitet sparar dyrt dricksvatten och minskar avloppsvattenmängden.

 

Vår filosofi att inte lämna någon resurs oanvänd inkluderar också produktionsslam. Slambehandling och slamanvändning är en aspekt som ska räknas in vid helhetstänkande. Detta ska inte bara innehålla kostnadseffektivt omhändertagande av slam utan också dess användning för energiändamål.

 

Som du kan se finns det en mängd tillvägagångssätt för hur man kan utveckla ett från början dyrt avloppsvattenprojekt till ett lönsamt vattenbehandlings- och slamanvändningsprojekt.

 

Vår industriavdelning, som består av specialister som har fått sina applikationskunskaper från en mängd projekt, hjälper dig gärna med sin kunskap och erfarenhet.

 

HUBER Flotationsanläggning HDF

Andra industriella applikationsområden

 

 

© Copyright - Hydropress HUBER AB